/ Vardag /

Gårdagens träning.

Igår tränade jag som ni vet för Christian och många ville ha detta inlägget. Innan jag börjar skriva om hela ridpassen som gick SKITBRA, om man får säga så?
När jag och Erica kom in var vi så nervösa, asså jag typ skakade. De stod 6 hinder uppe, varav en vad en kombination. Där bet jag mig i läppen... Fanta har aldrig gillar det! 
Vi värmde upp och han sa "nu ska vi galoppera", jag kände hur Fantas sug efter att äntligen få dampa och göra sina bocksprång kom. Hon bockade kanske 5 gånger, sedan gick hon som en klocka? Vet ni hur chokad jag blev eller. Vi galopperade kanske i 10 min en kvart & hon bockade 5 gånger? INGENTING för att vara henne. Hon bockade inte mot hindrerna. 
Jag har kontroll fram till hindret där hon tar tag i bettet och bara drar, där av kombinationen... Så när vi kom dit så nitade hon, på B delen alltså. Fanta stannar aldrig om jag får utrycka mig så. Men jag får inte med henne i mellan den korta sträckan och det är något vi ska öva på! 
Som jag skrev ska jag köpa ett nytt bett, ett gagbett! 

Jag är väldigt nöjd över Fanta denna gången, även fast hon var stark. Men jag känner allt nu jävlar. Nu börjar de hända grejer! Wiiie!!