/ Vardag /

Sovdags...

Sitter i min säng och kollar på kudden, lägger jag mig ner så somnar jag bokstavligen direkt. 
Inte mycket sömn denna helg, i fredags var jag på party och sov borta. Gillar inte att sova borta, somnar inte så lätt. Så jag somnade kanske vid fem och vaknade vid åtta? Tre timmars sömn. Bara att hoppa upp ur sängen, gå hem. Tvätta bort gårdagens smink och in i duschen, sätta mig på snabbaste buss till Göteborg då jag skulle fira min 18 åriga vän som ni vet. De va galet kul men var tvungen till att ta bussen hem 00:50... för fanta inte mådde så bra, men de gick över och var hemma runt fyra tiden. Klockan ringde nio imorse, fem timmars sömn. För då var det dags för kyrkan, åt god frukost med mamma och pappa. Pratade länge och diskuterade lite ang. Hästarna och så. 
Gick till kyrkan och var där till ett tiden, sen gick jag, Karro och Joel till xp för vi skulle ha lovsångsträff. Var supermysigt och diskuterade massvis om hösten och jag ska va med massvis i höst. 
Vi är 3 team i vår församling, Karro, Johan och Karin (Linus) har varsin. 
Jag kommer vara med Karro var tredje vecka onsdagar och söndagar. Och kanske lika så i Johans. Hur kul? Älskar att se människor tillbe! 

Var hemma runt fyra tiden, låg och pratade med en killkompis Filip i timmar och såg på serier. Helt okej söndag! 

Nu ska jag sova, fy va skönt jag ska sova!