/ Vardag /

Haa deee 2014.

Wow, vad jag har längtat att skriva denna rubrik. Haaa deeeee 2014.
Jag har lite blandade känslor över att 2015 ska komma, jag är SÅ taggad!!! Jag blir 18, jag ska på One Direction med fantastiska girls, Sarina o Alice kommer hem, jag har ett grymt sommarjobb. Men samtidigt, tänk vad mycket jag gjort detta året? Alltså hur mycket jag utvecklats som person. Hela jag är ny, eller åtminstonde en del. 
Jag har fått så otroligt mycket fina vänner detta året, och jag har insett vilka vänner som vill va vän med mig "på riktigt". Sånna som inte bara tar energi utan sånna som vill ge energi, även fylla på mitt batteri. Vilket är såå otroligt viktigt.

Jag har insett att jag har en av världens finaste vänner, Emma. All kärlek till henne alltså, skulle kunna ge mitt sista andetag för henne liksom. Sick vilken tjej. Självklart har jag fler vänner än henne, men vill verkligen hylla henne, människan som orkar stå ut med mig 24/7 liksom och som jag står ut med 24/7. Min andra halva.



Jag har insett att jag har världens finaste familj, min bror Jocke liksom? WOW vilken kille. Älskar han! Min mamma, asså vad ska jag säga? Starkaste kvinnan på jorden! Förebild för många, men speciellt för mig. Min pappa, älskade pappa. Ställer upp 24/7 och älskar mig för den jag är. 
Jag har insett vilka fantastiska hästar jag har, dom fanns där när den där tiden när jag inte orkade mer. Nice, oj va nära vi har kommit varandra. Passar som handen i handsken och jag ser framsteg VARJE dag jag sitter på ponnyns rygg.
Fanta, vad ska jag säga? Min trygghet på jorden. Henne jag tyr mig till när jag är rädd och ledsen, då vill jag krama om hennes hals och dra fingrarna genom manen samt få en puss på kinden av hennes mysiga mule som är så stor att den torkar tårar. 
Sen, alla andra vänner. Ni som orkat stå ut med mig, all kärlek till er! 
Och till mig själv, fy FAAN vad stark du är Elin. Det får jag lov att säga, för jävlar vad jag har kämpat mig igenom denna hösten och jag klarade det? HALLELUJA

Nu lämnar vi 2014, jag ser fram emot detta. Tack 2014 för allt du gett och för alla tårar som fällts, vi ses ALDRIG MER!