/ Vardag /

Svarar på lite frågor:

Har du någon gång varit i ett seriöst förhållande?
Nej. Jag har aldrig varit i ett seriöst förhållande. Varför? Jag är för rädd och för osäker för att fästa mig vid en människa så mycket. Jag har aldrig känt mig redo för de, även fast jag träffat otroligt fina och fantastiska killar. 

Hur är det att aldrig ha haft sex? Får du mycket frågor om det?
Öööö ja du! Eftersom jag aldrig har haft sex så vet jag ju inte heller hur det är att va sex. Om jag får mycket frågor? Oja... Att vara snart 18 och oskuld är inte många som lyckas med. Jag är otroligt glad och stolt över att jag "hållt" mig. För mig är en oskuld mer än en liten grej och jag vill ge de till någon dom älskar mig och inte till någon som jag är en i mängden för. 

Hur är de att leva som kristen? 
Att alltid ha en trygghet och veta att Gud endast är en bön bort är fantastiskt. Tänk att ha den som offrat allt för dig, bredvid dig, dag ut och dag in. Helt fantastiskt! 
Dock får man ta mycket konflikter. Har förlorat en hel drös med vänner, men samtidigt fått helt fantastiska vänner genom Gud. Man går ge och ta lite ;) 

Vem är personen du skulle kunna offra allt för? 
Oj du, de är en otroligt stor fråga. Hade denna fråga ställts för 5 år sen hade jag svarat en person direkt. Men de måste nog vara min familj! 

Vem/vilka var din första bästa vän? 
Emelie, Jossan, Michaela och Erica! 

Om du fick välja en person ifrån himlen, vem hade du valt?
Lite knepig fråga, men antar du undrar vem jag hade valt att ha tillbaka i livet? 
Jag har ju två personer i himlen som har en stor saknad i mig, min farmor och min storasyster. 
Min farmor levde ett fantastiskt liv, fick barn, barnbarn, barnbarnsbarn & barnbarnsbarnsbarn. 
Min syster fick endast andas jorden i drygt ett dygn. Jag hade behövt henne så mycket i livet, men vet hur bra hon har det där uppe. 
Svår fråga, men hade nog valt min syster, Sofia

Hur mår du just precis nu?
De är en ganska privat fråga, men jag vill vara ärlig. Jag är rädd, är ganska sjuk och äter massa mediciner + penicilliner. Men samtidigt känner jag en frid? Min vardag är en berg- och dahlbana. 

Hoppas ni är nöjda med svaren. Puss