/ Vardag /

2015 börjar gå mot sitt slut.

Ett år med nya möjligheter har vi haft bakom oss och ett år med nya möjligheter ligger framför, speciellt för mig. Jag tar studenten 2016 och kommer där efter behöva göra ett av mina största val i livet, jobba/plugga. 
Men 2015 då, som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har det varit ett år med både med- och motvind. Ett år jag fått lära känna massa nya människor, som jag definitivt kommer ta med mig in i livet. Jag har lärt känna människor i min omnejd lite djupare, men också lärt mig vilka som är äkta och oäkta. Varför spara på stenar när man har diamanter liksom?

Allt som hände i år, det bra och det dåliga tog mig till där jag är idag. Därför är jag tacksam – Daniel Paris.

Daniel twittrade igår denna tweet som jag tycker passar mig väldigt bra, året har som sagt haft både med och motvind, men oavsett så har jag tagit mig igenom det.
Jag har mött på fantastiska människor som tror på mig, men också människor som kanske varit lite mer ”hårda” i tonen och sagt de som man ska hålla inne.

Jag har mött på mina fyra bästa vänner, som jag hoppas kommer vara det hela livet, Annika, Elin, Melina & Julia. Jag och Annika har gjort så mycket ihop och verkligen lärt känna varandra på djupet dessa sista månader på året och Julia träffade jag iofs förra sommaren, men vi blev mer tighta i år efter några jobbveckor på sjöis och en tripp till Stockholm. Jag, Elin och Melina har gått i samma klass i snart tre år och vi har verkligen kommit varandra så nära nu på de senaste, speciellt nu i trean. Tror det har med mognad att göra. Tacksam för er fyra tjejer, ni är fantastiska <3

Så, en summering på detta år har det varit mycket bra, men haft sina utmaningar som jag tagit mig igenom. 2016 är mitt år, jag tror det kommer bli de bästa!

2016, är du redo?