/ Vardag /

Svarar på lite frågor.

Hej Elin. Har länge följt din blogg och när du sa att du skulle ta en paus kändes de så konstigt. Din blogg är som en morgonrutin för mig och är en sån insperation. Men nu har jag några ganska personliga frågor som jag tänkte du kunde svara på och det är, har du någon pojkvän? Hur tänker du på sex innan äktenskap isåfall? Vem är din absolut bästa vän? Litar du på människor? Hur är er relation i familjen? Kram Lina. 

Hej Lina och tack för din otroligt fina kommentar. Känns alltid mycket bättre när man får "feedback" på det man gör. Tack, tack, tack. Det var många frågor på en gång och jag tänkte jag skulle svara på dom så bra jag kan. 
Om jag har pojkvän, nej det har jag inte. Denna fråga kommer väldigt ofta, och jag har ju sagt tidigare att jag inte känner mig redo för något förhållande, men just i denna stund känner jag mig ändå redo. Inte bara för att somna i hans famn, vakna i hans famn, uppträcka världen med han osv. Utan för att känna sig älskad och älska någon. Det är de jag saknar i livet just nu!
Sex är en sak man ska chilla lite med, alltså inte göra de första man gör. Som Peg Parnevik sa i en intervju så ska man känna att det är äkta innan man har det och det tog ett helt år för henne. Så jag vet inte riktigt. Jag tänker för tillfället att det är en självklarhet att vänta med, men man vet ju själv hur svårt det är när man är i den situationen, punkt. 
Min absoluta bästa vän? Det är nog... Hmmm... Jag vet faktiskt inte. Jag har så många vänner istället. Jag har hellre fler vänner istället för en bästa vän. Sen är det otroligt fint att ha en bästa vän, men oj va svårt det är att hitta en... 
Jag har alltid haft svårt att lita på människor men har alltid övertalat mig själv att våga lita. Jag litar absolut på människor, men jag skulle aldrig våga gå in på djupa saker med folk efter allt som hänt om det inte vore med Karro, Stina eller Evelina som jag vet inte skulle säga till någon
Min familj, asså vi är för roliga och VÄLDIGT öppna. Vi är ganska tajta i min familj även fast det kanske inte märks så. Men ja, vår relation är grym!